2012. július 6., péntek

Sok sok mutatnivaló :)

Megint eltűntem... de annyira lusta vagyok fotózni...:( NA most jó idő van, és felgyűlt jó pár ékszerem, ezért mutatom.


Orsina szépséges mintájával kezdem. Imádom ezt a nyakláncot!! Már több mint fél éve készen van, de nem bírtam jó képet készíteni róla. Ez talán vállalható. Nagyon nagyon köszönöm Orsi!!:)

Már pár hónapja bevásároltam sujtás zsinórokkal, hogy majd majd kipróbálom. Most végre sikerült, Zoojabeasd Csilla szuper mintája jó kezdésnek bizonyult.:) Igaz kicsit felemás, de felvéve nem látszik. Nagyon látványos, imádom őt is!!!:)) Köszönöm Csilla!!!A kéknek igazán csak két árnyalatát szeretem. A türkizt, és a navy(?) színt. Több ilyen ruhám van, kellett egy jó kis szett hozzájuk. Ez a minta Diától és Csendes Katától igazán univerzális, jó farmerhoz is, de egy csini ruhához is. Ezt hordom most a legtöbbet.:) Köszönöm a mintát (CSKD)!!!:))

Szintén régen készen van. És ez már a 2. darab, mert az elsőt elhagytam.:( Muszáj volt ugyan olyanban megfűzni mégegyszer. Ja és nekem gyűrűnek jobban tetszik, mint medálnak.:) Minta: Floriana-Perle4you. Thank You Simone!!:)

NAgyon nehéz fotózni ezt a szettet. Igazán most se tetszik a kép.:( Minta Biloba (Archipel, Pimprenelle). Merci beaucoup!!:))

Anyumnak készült karácsonyra...:)

Hűs nyári darab.:) Minta Ande (India), Biloba (Baltique). Köszönöm!:)


És jönnek a félkész darabok...:) Próbálkoztam a gyurmázással, kaboshonoknak készültek. A festett és az arany a kedvencem...:)

Az utolsó golyó pedig Try to be Fairylandje. Imádom, de még nem tudom hogy lesz belőle lánc...:) Majd mutatom fél év múlva....:D
10 megjegyzés:

Liza írta...

Gyönyörűek!

Barbara írta...

Meseszép az összes!

Las Creaciones de Boricua írta...

Beautiful work!!!!!!!!!!!

GyöngyvirágMK írta...

Mind-mind nagyon széééép !!!!

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

Most aztán kapkodom a fejem! Ennyi gyönyörű ékszer, egyik fantasztikusabb mint a másik!!!!

Piky73 írta...

Ha csak annyit írok, hogy egyik szebb, mint a másik, azzal nem fejezem ki, hogy mennyire el vagyok bűvölve!!! De nehéz más szavakat találni, hisz teljesen elkápráztat ez a sok gyönyörűség!!!

Judith írta...

Jó, hogy megmutattad őket! Kár lenne értük. Csoda szép mindegyik. Nálam az első kettő a dobogós! :D

almona írta...

Mennyi szépség!!! Bea, gyönyörűek, nem semmi kollekció! Gratula!:)

Eileen írta...

Beautiful beadwork. Lovely colors. Greetings

Sarita írta...

Hello
Love your blog. You have some great ideas and beautiful pieces. Have you seen this press release and news article? Blogrower on Typobounty is a new game changing concept and could greatly affect online blogs like yours. You can become a registered hunter (it's free to join) and make money by finding errors on internet websites. Secondly, you can submit your blog on their site and increase your blog readership by allowing hunters to hunt for errors on your website. Imagine huge numbers of hunters reading every word. I just thought you or readers might be interested.For more information please check out the press releases at

http://www.urlwire.com/news/051011.html

or

http://www.prweb.com/releases/Mediaudience/Blogrower/prweb9296906.html

Guestbook