2011. február 26., szombat

Unfilled square és ásvány














Az ásvány tipikusan az a dobozban lapulós, majd felhasználós fajta.:D Nyáron befoglaltam, de nem tudtam hogy legyen a láncrész úgyhogy pihent. Úgy gondoltam hogy majd horgolok hozzá vagy valami jelentősebbet kap, de hát ez lett belőle (mindig ellógom a láncrészt: :S) .:) Mindkét oldala szép, a türkizesebb mondjuk jobban tetszik nekem.
A másik medál Try to be minta, félig.:)) Megvan a rivoli is bele, de sehogy sem tetszett, pedig 3 kombinációban is kipróbáltam. De ez a "keret" magában is tetszik, úgyhogy hagytam.:) Így legalább nem nagy az anyagköltség...:D

7 megjegyzés:

Szikati írta...

Az ásvány befoglalása szerintem tökéletes, nekem nem hiányzik hozzá valami bonyolult szerkezetű láncrész, sőt...ez így, ahogy van, gyönyörű!
A másik is nagyon tetszik, így, a rivoli nélkül is. A kék párosítása a lilával szuper!!!

Cimbilimbi írta...

Mindkettő gyönyörű! A befoglalás tökéletes, milyen jó ötlet a belső sor díszítése! A kék-lila pedig eszméletlen párosítás, imádom. Rivoli nélkül is :)

MickTaylor írta...

Mind a kettő szépséges!
Az a nagy kő eszméletlen szép,és tökéletes a befoglalása!
A másik pedig olyan fiatalos,vidámka!

Chinita írta...

Köszönöm szépen, kedvesek vagytok!:)

Neisz Piros írta...

Nézd meg légyszí a blogomat jelöltelek a Liebster blogra.
Piros

Mia írta...

Juj, ez a türkiz valami gyönyörű... amúgy is a szívem csücske, de így befoglalva még csodásabb! Szerintem sem kell hozzá semmi extra lánc, így mutat a legjobban a kő is meg a foglalat is!

Gwenbeads írta...

These pendants are really beautiful. I really like the scalloped trim around the first one. And the colors you picked for the seed beads match the stone perfectly!

Guestbook