2010. november 14., vasárnap

Újraindult a meska bolt!!!!:))))))))

Sok hónapnyi kihagyás után... Most már az szeretném feltenni, amit igazán szeretek... a gyöngyékszereket.:))
Egyébként először volt meska boltunk: Tündérkert, amit tesóimmal csináltunk. Innét a blogom neve: chinitatunder.:) Korábban zsugorkáztunk, gyurmáztunk, de beleuntunk. Kiábrándultam kicsit... mert csak apróságokat vesznek meg, igaz vették a termékeinket, de nem volt már olyan öröm 5.x-rre ugyanazt a pindúr pandúros kitűzőt. Viszont már annyi gyöngy ékszerem van, hogy muszáj eladnom párat belőlük. És ha már van bolt, jobb ha van benne cucc, mintha üres, hátha bejön valakinek.:)) Nektek mi a véleményetek? Eladjátok az ékszereket, vagy csak ajándékba készülnek? Kíváncsi vagyok!:))
Még csak ezt a 3 terméket töltöttem fel, de azért lehet nézelődni:
http://meska.hu/Shop/index/1293





6 megjegyzés:

ekszerlada írta...

Jaj de gyönyörű!!!!

Csapó Krisztina írta...

Csodaszépek!!!:-)

Piky73 írta...

Nagyszerűek!

Petra írta...

Én úgy vagyok vele, hogy szinte muszáj eladnom pár ékszert, ha nem akarok anyagi csődbe menni. :) Borzasztó drágák a minőségi alapanyagok, de ez az ára annak, ha valaki minőségi ékszereket akar készíteni. És ez persze csak az anyagi oldala a dolognak, mert még nem beszéltem a csillogó szemű büszke vásárlókról. :)

Chinita írta...

Én is így vagyok vele Petra... Nem akarok ebből megélni, de legalább a "felesleget" szeretném eladni. Ismerősöktől meg utálok pénzt kérni, de becsődölni sem akarok...:D
Köszi a választ!:))

Tündigyöngy írta...

Káprázatosan szépek lettek!!! Sok sikert kívánok a boltodhoz!!:)

Guestbook