2011. február 26., szombat

Unfilled square és ásvány














Az ásvány tipikusan az a dobozban lapulós, majd felhasználós fajta.:D Nyáron befoglaltam, de nem tudtam hogy legyen a láncrész úgyhogy pihent. Úgy gondoltam hogy majd horgolok hozzá vagy valami jelentősebbet kap, de hát ez lett belőle (mindig ellógom a láncrészt: :S) .:) Mindkét oldala szép, a türkizesebb mondjuk jobban tetszik nekem.
A másik medál Try to be minta, félig.:)) Megvan a rivoli is bele, de sehogy sem tetszett, pedig 3 kombinációban is kipróbáltam. De ez a "keret" magában is tetszik, úgyhogy hagytam.:) Így legalább nem nagy az anyagköltség...:D

2011. február 19., szombat

Elmaradások...



 



 Ezek mind már rég készen vannak, csak valamiért elmaradt a fotózásuk... A gyűrűt imádom. Akartam hozzá készíteni egy nyakláncot és együtt fotózni, de mindig elmaradt.... Minta: Adagio-Flot de paris.
A fülbi Kashaya bogyója. Nagyon jó kiegészítő, szeretem.:)
A medál nem lett a szívem csücske valamiért. Legalább 3x vettem elő fotózni, és még mindig ezek a legjobb képek róla. Egy görög vázára emlékeztet amúgy.:) Minta: Sopihe-Perle4you.
A körmöm meg Babra munkája!:) Ez a változós körömzselé ami hidegben sötét pink, melegben pedig ilyen rózsaszín mint a képen.

2011. február 2., szerda

Let it shine



A láncrész még nem biztos hogy így lesz.... Jó kis minta, tervezek még egy fuksziásat is!:)

Try to be: Let it shine. Thank you Sabine!:)

Guestbook