2011. január 30., vasárnap

Álomfogó


Egy fél Galinából (Ande mintája, köszönöm!!), és Granité bogyóból (Mimi mintája, thank you!!). Hosszú láncon lóg, pont jó garbókhoz, pulcsikhoz. Már van egy lila-türkiz kombó is, csak még összeállításra vár.:)

2011. január 26., szerda

Granada

Már régebben készült, de csak most mutatom, mert tegnap kapta meg a barátnőm. Try to be Granadája, köszönet érte!

Végeztem a vizsgákkal.:) Már csak a szakdolgozat marad és az államvizsgák, utána dr. leszek!!!:D

2011. január 17., hétfő

Sorsoltam!

És a szerencse az 58.kommentelőnek kedvezett, aki nem más mint Anna!:)) Gratulálok, írok e-mailt!
Köszönöm hogy ennyien jelentkeztetek,  sosem gondoltam volna hogy ekkora lesz az érdeklődés!:) És mennyi kedves komment!:) Biztosan lesz még játék ezt megígérem, ne csüggedjen aki nem nyert!:) Ja és minta is lesz, amint befejeztem a vizsgaidőszakot.:)

2011. január 16., vasárnap

Fantasy bogyó és Kiwi medál :)


Mostanában keveset fűzök, és az időjárás miatt a fotózás is nehezen megy, de azért ezeket mégis meg tudom mutatni.:) A színek élénkebbek élőben, ezt hozzá kell képzelni.:/
Bogyó minta: Ande Liliája, csak kicsit kevesebb díszítéssel.

Még éjfélig lehet jelentkezni a játékra, aki még nem kommentelt még megteheti!:))

2011. január 9., vasárnap

swari kocka


 Először is, nagyon nagy öröm, hogy ennyien jelentkeztetek a játékra!:)) Nem is gondoltam volna hogy ennyien jöttök! Azt gondoltam, hogy ha már 50en jelentkeznek az nagggyon jó.:) A 10.000-et már rég elhagytuk, juhúú!:) Még lehet jelentkezni, van idő bőven a sorsolásig!:) Ígérem lesz minta, csak még nem tudom hogy kivitelezzem. Nem tudtok valamilyen jó mintatervezőt? Maximum lefotózom a folyamatot.
De addig is, mutatom ezt a swari kockát. Már nyár óta készen van, csak nem voltam vele elégedett. Talán semmivel sem szenvedtem meg ennyire eddig, mint vele...:D

Guestbook