2010. november 30., kedd

Kérdés

Pénteken megyek Bécsbe a karácsonyi vásárba.:)) Ez azért is nagy dolog, mert még sosem voltam, mert ugye vizsgaidőszak, stb. Azt szeretném kérdezni, hogy ha valaki járt már arrafelé, nem tud gyöngyös boltot a közelben?:)
Jelentkezem majd ékszerrel is, de most nem sok időm van fűzni....:( zh-k, be kell fejezni a szakdogát, és a vizsgaidőszak is a nyakamon.
De!!! Szeretnék hamarosan játékot hirdetni, mer blogszülinap lesz, és mert szép számmal jöttök!:)) Szóval tessék figyelni, coming sooon!:))))))

2010. november 25., csütörtök

rendelések


Gyöngyhímzéssel készültek. Mostanában nagyon nehéz normális fotót készíteni.:((

2010. november 21., vasárnap



Ez a nyaklánc nagyon tetszett nekem az eredeti színekben, ami az újságban van (Beadwork), de nem kaptam hozzá golyót színben.:( Úgyhogy újratervezés, és ez lett belőle, szerintem nem rossz, de azért kutatok még golyók után...:)

2010. november 16., kedd


Kész van már egy ideje ez a karperec, csak a fotózással mindig csúszásban vagyok... még az éjszakai fűzésen készült!

2010. november 14., vasárnap

Újraindult a meska bolt!!!!:))))))))

Sok hónapnyi kihagyás után... Most már az szeretném feltenni, amit igazán szeretek... a gyöngyékszereket.:))
Egyébként először volt meska boltunk: Tündérkert, amit tesóimmal csináltunk. Innét a blogom neve: chinitatunder.:) Korábban zsugorkáztunk, gyurmáztunk, de beleuntunk. Kiábrándultam kicsit... mert csak apróságokat vesznek meg, igaz vették a termékeinket, de nem volt már olyan öröm 5.x-rre ugyanazt a pindúr pandúros kitűzőt. Viszont már annyi gyöngy ékszerem van, hogy muszáj eladnom párat belőlük. És ha már van bolt, jobb ha van benne cucc, mintha üres, hátha bejön valakinek.:)) Nektek mi a véleményetek? Eladjátok az ékszereket, vagy csak ajándékba készülnek? Kíváncsi vagyok!:))
Még csak ezt a 3 terméket töltöttem fel, de azért lehet nézelődni:
http://meska.hu/Shop/index/1293





2010. november 12., péntek



Szuperek ezek a lencsék, Babrának köszönöm az ötletet!:)) Ez már a 2. de az elsővel nem voltam elégedett... Kreáltam hozzá mini kiegészítőket is. 1-1 1forintos lapul bennük.:))

2010. november 10., szerda

Cserebere Ringuval :)))

Nagy örömömre Barbara belement a cserébe.:)) Szépségeseket kaptam, köszönöm szépen ezúton is!:)))


Amiket kaptam: Egy pávás nyaklánc+fülbevaló, és egy pipacsos karkötő.:) Barbara fotóit teszem fel, mert most olyan borult az idő, hogy nem tudnék jót készíteni... Meg a karkötő tesómé lesz, és a kibontás örömét meghagyom neki.:)))


És amit én készítettem Neki. Majdnem ugyan olyan mint egy korábbi fülim, a színein picit módosítottam, és szettesítettem. A lényeg az volt, hogy indiai hangulatú legyen.Viseld egészséggel!:))

2010. november 2., kedd

Guestbook